Intelligens otthon – Fibaro

Nyugat-Európában már egyre népszerűbb, hazánkban azonban még csak most kezd elterjedni a SMART HOME ( okos otthon) fogalma. Mi úgy döntöttünk, hogy elébe megyünk ennek a trendnek.

A FIBARO rendszer mellett tettük le a voksunkat, mert egy vezeték nélküli, rugalmasan bővíthető struktúrát szeretnénk partnereinknek kínálni, ahol a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.
Az alábbi gombra kattintva elolvashatja az Intelligens Otthon bővebb Bemutatkozó anyagát!

BEMUTATKOZÓ

Tekintse meg a FIBARO - Intelligens Otthon bemutató videóját, ahol működés közben láthatja milyen lesz, ha az Ön otthona is életre kel !
A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak. A FIBARO eszközök által alkalmazott Z-Wave technológia segítségével anélkül ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit, hogy az épület infrastruktúráját megbolygatnánk. A miniatürizált eszközöknek köszönhetően a FIBARO rendszer bontási munkálatok nélkül telepíthető akár egy meglévő otthonba is. A mikromodulok – melyek a meglévő kapcsolók alá, illetve falba süllyesztett kötődobozokba telepíthetőek – a piacon kapható legtöbb elektromos eszközzel kompatibilisek. A részegységek tervezésekor figyelembe vették, hogy azok minden helyen és helyzetben felszerelhetőek legyenek. A központi vezérlő egység a Z-Wave szabványnak megfelelően, vezeték nélkül kommunikál a rendszer többi elemével.
Az alábbi gombra kattintva elolvashatja az Intelligens Otthon Termék katalógusát !

TERMÉK KATALÓGUS

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette az Intelligens Otthon és el tudja képzelni, hogy akár már a mai naptól életre kelljen Otthona, akkor keressen minket bátran! Bármivel kapcsolatban kérdése merült fel, esetleg a megrendeléssel és a rendszer kiépítésével kapcsolatban érdeklődne, akkor is keressen minket bizalommal. Mint a FIBARO magyarországi forgalmazójának hivatalos viszonteladója és egyben beépítője, általunk jelentős kedvezményben részesülhet. A kedvezményekkel kapcsolatban is érdeklődhet az elérhetőségeink egyikén, ahol munkatársunk készséggel az Ön rendelkezésére áll.
Abban az esetben, ha Önállóan megtudja tervezni lakása/háza szükséges elemeit, akár azonnal megkezdheti a vásárlást ide kattintva a Webshop menüpont alatt !
Bővebb tájékoztatásért érdeklődjön az alábbi e-mail címen:
e-mail:info@score-well.hu