Szolgáltatásaink

Cégünk 2019-ben folytatja a nyílászáró -és bútorgyártó részlegének működtetését Pécsi telephelyén, melyhez új üzemünket azért alapítjuk, hogy szűkebb és tágabb környezetünkben kielégítsük kis-és középvállalkozások valamint magánszemélyek igényeit immár saját gépeinkkel. Cégünk fennállása óta törekszik a vevői körének mindenre kiterjedő, akár egyedi igényeinek kiszolgálására. A SCORE-WELL HOLDING Kft árpolitikáját annak megfelelően alakítja ki, hogy a piaci igényekhez teljes mértékben igazodva mindenki számára elérhető legyen.
Fő profil a külső- és belső nyílászáró előállítása fából, ill. lakásokba, családi házakba és irodákba szükséges bútorok elkészítése.
Szem előtt tartva a megrendelő igényeit, Cégünk nagy választékot kínál különböző stílusú és típusú fa nyílászárókból, amely megtekinthető lesz a cég telephelyén található bemutató teremben.  Termékeinket úgy tervezzük és gyártjuk le, hogy a kitűnő hő- és hangszigetelésen túl a funkció és a külső megjelenés harmóniába kerüljön az ingatlannal.
A nyílászáróink profiljai 78-92 mm EURO falcos szelvényekkel készülnek.  Alapanyaga hiba kiejtett, 1 osztályú elsősorban borovi, lucfenyő, hossz toldott réteg ragasztott, de egyedi igényeknek megfelelően keményfából is készülhetnek. Az üvegezés 3 rétegű  0,5-0,6 W/m²k-low bevonatos meleg perem zárással történik. A vasalat GU. Uni jet alapbiztonsági vasalat hibás működésgátlóval készül . Felületkezelés Milesi lazúr rendszerrel bevont. A  vízvető minden esetben peremes és gumitömítéssel ellátott, illetve a kilincsek Hoppe Tokyo pozicionáltak.
Vállaljuk konyha, nappali, vagy hálószoba bútorok elkészítését, továbbá irodák, üzletek és közintézmények bebútorozását is. Szolgáltatásunk mindenre kiterjed, így a tervezéstől a gyártáson át a helyszínen történő beszerelésig mindenben a segítségére leszünk.
Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek pár mondatban faipari részlegünkön működő munkagépeket!

 

OMGA RN 700 radiál fűrész

 

 

Radiál fűrész az alapanyagok keresztirányú méretre vágása 640 mm vágási szélességgel, 90 mm vágási vastagsággal.

 

CASADEI PF 41 egyengető gyalugép

 

 

Kemény és puhafa megmunkálásához 410 mm  munkaszélességben.

 

CASADEI PS 52 vastagsági gyalugép

 

 

A faanyag megfelelő méretének (munkaszélesség 520 mm munkamagasság 250 mm) és felületi finomságának kialakítása.

 

CASADEI SC 30 lapszabász körfűrészgép dönthető lappal

 

 

Különböző alkatrészek hossz, kereszt és szögben történő méretre vágása.

 

CASADEI LIBRA 35/1 TC 110 automata kontaktcsiszológép

 

 

A munkadarabok pontos méretre vágása, csiszolása 1100 mm-es munkaszélességben.

 

CASADEI F 23 marógép

 

 

A nyílászáró gyártás alkatrészeinek keresztirányú megmunkálása.

 

CASADEI F 235 A csapozó marógép

 

Az alkatrészek programból történő hosszirányú megmunkálása.

 

CASADEI AURA 560 szalagfűrész gép

 

 

STROMAB STH/OR-A elektro-hidraulikus keretprés

 

 
Az ablak-ajtó választás minimum 25-30 évre szól! Ha Ön úgy gondolja, hogy a választásban korrekt, megbízható partnerre szeretne hagyatkozni keressen bátran minket elérhetőségeinken!